На Закарпатті поліція виявила нелегального торговця зброєю

На Закарпатті поліція виявила нелегального торговця зброєю

Фото
Укрінформ
На Хустщині поліція провела обшук у зловмисника, який промишляв ремонтом нелегальної зброї. Вилучено сотні набоїв та зброю.

Про це повідомили в Фейсбуці Поліції Закарпатської області, передає Укрінформ.

"За оперативною інформацією співробітників кримінальної поліції Хустського райуправління поліції в помешканні жителя села Березово було проведено санкціонований судом обшук. У фігуранта злочину слідчі та оперативники виявили цілий схрон зброї та боєприпасів. Зокрема йдеться про майже 800 набоїв різного калібру, більшість з яких саме до автоматичної зброї; ємність з порохом; різні частини до вогнепальної зброї та власне саму зброю", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, всі речові докази вилучено, їх досліджуватимуть експерти.

Поліції відомо, що зловмисник підпільно промишляв ремонтом нелегальної зброї. Наразі правоохоронці встановлюють його зв’язки з кримінальними елементами та походження вилучених предметів.

Читайте також: На Закарпатті кинули гранату на подвір'я депутата

Слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, йдеться про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами. Оперативні заходи, спрямовані на недопущення поширення зброї у регіоні, тривають.

Раніше Укрінформ повідомляв, що після теракту в Керецьках, де депутат кинув під ноги колегам на сесії бойові гранати, на Закарпатті правоохоронці посилять оперативні заходи із протидії нелегальному обігу зброї в регіоні.

Фото: Поліція Закарпатської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-