На Закарпатті підривник кинув три гранати, він у тяжкому стані – джерело

На Закарпатті підривник кинув три гранати, він у тяжкому стані – джерело

Укрінформ
Шестеро постраждалих у теракті в Керецьках - у важкому стані, серед них - підривник.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на власні джерела.

"Шестеро постраждалих у трагедії в Керецьках - у важкому стані, серед них - підривник, який кинув три гранати під час сесії сільради в Керецьках", - повідомило джерело.

Загалом унаслідок трагедії до медзакладів області було госпіталізовано 15 осіб. Їх лікують у Свалявській та Мукачівській районних лікарнях.

Як повідомлялося, офіційна кількість постраждалих через підрив на сесії Керецьківської сільської ради - 26 осіб.

Читайте також: Унаслідок підриву гранат у будівлі сільради на Закарпатті постраждали 26 осіб

Людей госпіталізували до Свалявської та Мукачівської райлікарень. Їм надається вся можлива допомога.

Як повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, усіх пацієнтів, доставлених до Свалявської лікарні, прооперували, наразі медики оперують іще п'ятьох важкопоранених.

"Щойно відвідав постраждалих, яких каретами швидкої допомоги доправили до Свалявської районної лікарні. Усі, хто потребував хірургічного втручання, вже прооперовані. Пʼятьох осіб ще оперують, їх доставили у важкому стані. Щодо них поки що інформації немає", - повідомив він.

За словами очільника ОВА, заклад охорони здоров’я забезпечений усім необхідним для надання фахової медичної допомоги. Більшість поранень - середнього ступеня тяжкості, які не загрожують життю. Усі отримали необхідну медичну допомогу і перебувають під постійним наглядом лікарів, запевнив Микита.

Як повідомляв Укрінформ, під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району місцевий депутат підірвав кілька гранат, внаслідок чого постраждали 26 осіб.

За даним фактом Служба безпеки України внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ. Зазначається, що слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-