Ракетна атака по Київщині: голова ОВА розповів про стан постраждалих

Ракетна атака по Київщині: голова ОВА розповів про стан постраждалих

Укрінформ
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко розповів про стан постраждалих від ракетної атаки, яку Російська Федерація здійснила у вівторок 23 січня.

Як передає Укрінформ, про це Кравченко повідомляє у Телеграмі.

«Київщина продовжує ліквідовувати наслідки ранкової ракетної атаки. На жаль, кількість потерпілих зросла до 4 осіб. Один потерпілий з політравмою та переломами госпіталізований до Київської обласної клінічної лікарні. Одна людина отруїлася продуктами горіння, ще двоє від госпіталізації відмовилися. Допомога була надана на місці», - ідеться у повідомленні.

Наслідки атаки по Київщині / Фото: Тарасов Володимир, Мирослав Ліскович, Укрінформ

Пошкоджено три багатоповерхівки, господарчі споруди, 21 легкове авто, будівля кафе. Уламки російських ракет були виявлені й на територіях двох навчальних закладів. В одному з ліцеїв пошкоджені вікна.

Читайте також: Ранок розпачу: Київ і Харків після російських обстрілів

Всі факти терористичного обстрілу фіксуються правоохоронними органами.

«Разом із представниками громад працюємо, щоб надати всім потерпілим необхідну допомогу у найкоротші строки», - наголосив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 23 січня російські війська здійснили на Україну масову ракетну атаку. Під час повітряної тривоги вибухи пролунали, зокрема в Києві та області.

За повідомленням поліції внаслідок ракетної атаки російських військ постраждали четверо людей, уламками ворожих ракет пошкоджені багатоповерхівки, господарчі споруди та автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-