У Харкові госпіталізували 11 поранених, двоє з них - у тяжкому стані

У Харкові госпіталізували 11 поранених, двоє з них - у тяжкому стані

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові після ударів РФ госпіталізували 11 поранених, двоє з них перебувають у тяжкому стан.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“До медичних установ госпіталізували 11 поранених, 2 жінки у важкому стані. Інші постраждалі - у легкому та середньому станах”, - розповів Синєгубов.

За даними начальника ГУ Нацполіції Харківської області Володимира Тимошка, росіяни о четвертій та сьомій ранку били по одних і тих же локаціях, є поранені правоохоронці.

“Два удари. О 4.00: три ракети по цивільним об'єктах у м. Харкові та дві по цивільному об'єкту в м. Балаклія. Є потерпілі! О 7.15-7.20 повторні удари по тим же локаціям в місті Харкові, де на той час працювали працівники ДСНС та поліції. Є поранені та загиблі цивільні, поранені працівники поліції, які здійснювали розбір завалів”, - зазначив Тимошко.

Читайте також: У передмісті Харкова внаслідок ракетних ударів горить газопровід, є постраждалі

Як повідомлялося, близько 7:15 у Харкові пролунало щонайменше 8 вибухів. Повністю зруйновано під’їзд житлового будинку. У деяких мікрорайонах зникло світло. Загинули двоє жінок. Станом на 8:30 було відомо про чотирьох поранених, серед яких 10-річна дитина.

Читайте також: У Павлограді внаслідок масованої ракетної атаки загинула людина

Це вже друга атака на Харків 23 січня: близько четвертої ранку була серія ударів. За попередніми даними, пошкоджено житловий будинок, цивільну інфраструктуру.

Близько 3:30 ночі війська РФ завдали ракетного удару по Балаклії, за даними поліції, там зруйновано оздоровчий табір. Постраждали двоє людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-