Росіяни за добу обстріляли 20 населених пунктів Харківщини, є загибла та поранені

Росіяни за добу обстріляли 20 населених пунктів Харківщини, є загибла та поранені

Укрінформ
Російські війська минулої доби завдали ударів із артилерії й мінометів по 20 населених пунктах Харківської області, є загибла та поранені серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

Під ворожим вогнем перебували, зокрема, Стогнії та Уди Богодухівського району, Стариця, Вовчанськ, Бочкове та Нестерне Чугуївського району, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка та Берестове Куп'янського району.

Із авіації російська армія вдарила в районі Вовчанська й Миколаївки Чугуївського району, Голубівки, Іванівки, Кислівки й Табаївки Куп'янського району.

Близько 08:30 четверга, 18 січня, росіяни завдали удару із самохідних артилерійських установок «Піон» по місту Куп'янськ, пошкодивши там багатоповерховий будинок. Унаслідок ворожого обстрілу загинула 57-річна жінка, двоє чоловіків віком 56 й 62 роки дістали поранення. Постраждалих госпіталізували, їхній стан - середній.

Близько 16:30 у селищі Донець Ізюмського району 53-річний чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Потерпілий загинув.

Унаслідок бойових дій минулої доби без електропостачання залишилися 72 споживачі в селі Веселе Харківського району.

Читайте також: З громад Харківщини, де оголошена обовязкова евакуація, за два дні виїхало лише дев'ятеро людей

Загалом у регіоні на цей час знеструмлені 15 896 абонентів у 64 населених пунктах Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання.

Роботи з очищення області від вибухонебезпечних предметів також тривають. За даними Синєгубова, протягом доби зведені групи вибухотехніків розмінували 10,4 гектара території регіону та знищили 189 ВНП.

Як повідомляв Укрінформ, на Куп’янському напрямку за добу Сили оборони України відбили 18 ворожих атак біля Синьківки, Петропавлівки, Табаївки та Берестового Харківської області.

Фото: Олег Синєгубов / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-