Росіяни впродовж години обстрілювали Херсон, двоє загиблих

Росіяни впродовж години обстрілювали Херсон, двоє загиблих

Відео
Укрінформ
Влада показала наслідки обстрілу Дніпровського району Херсона, де загинули двоє чоловіків.

Як передає Укрінформ, відповідне відео у Фейсбуці оприлюднив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Так зараз виглядає Дніпровський район Херсона. Окупаційні війська з годину крили вогнем житлові квартали», - написав Прокудін.

За його словами, через російський обстріл загорівся гараж та автівка. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники. Також пошкоджені й оселі містян.

Прокудін підтвердив, що травми, несумісні з життям, отримав 37-річний чоловік, який перебував на вулиці. Начальник ОВА висловив співчуття рідним загиблого.

Читайте також: Військові РФ вдарили по Бериславу, троє постраждалих

Пізніше він додав у Телеграмі, що внаслідок обстрілу Дніпровського району загинув ще 65-річний водій автівки.

«Окупанти вбили ще одного херсонця. У Дніпровському районі під удар ворога потрапила цивільна автівка», - йдеться у повідомленні.

Прокудін також розповів, що у 81-річної херсонки діагностували вибухову травму та контузію. Лікарі «екстренки» надали їй допомогу на місці.

Як повідомляв Укрінформ, під час чергового ворожого обстрілу в Херсоні поранено 71-річну жінку. Внаслідок обстрілів у місті пошкоджені електромережі, тому рух тролейбусів за трьома маршрутами наразі неможливий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-