Херсонщина передала підрозділам Сил оборони акумуляторні станції та прожектори

Херсонщина передала підрозділам Сил оборони акумуляторні станції та прожектори

Фото
Укрінформ
Херсонська ОВА передала підрозділам Сил оборони акумуляторні станції та потужні прожектори, а також взуття і харчування для військових.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Продовжуємо піклуватися про оборонців Херсонщини. Передав підрозділам Сил оборони, які ведуть бої на Херсонському напрямку, акумуляторні станції, потужні прожектори, взуття та понад п’ять тисяч банок із гарячим харчуванням», - написав очільник області.

Він зазначив, що акумулятори забезпечать живленням цілі підрозділи упродовж тривалого часу, а прожектори допоможуть у виконанні пошуково-розвідувальних завдань.

«Також подбали про те, щоб нашим захисникам та захисницям було тепло й смачно. Готові поживні страви можна підігріти в будь-яких умовах. Це швидко, а головне – зручно. Подібне харчування широко використовують в арміях країн НАТО», - пояснив Прокудін.

Він додав, що ця допомога стала можливою за ініціативи Херсонської ОВА у співпраці з постійними партнерами ГО «Важливі дії» та волонтерською ініціативою Андрія Величка.

Читайте також: Київ передав на фронт 100 тисяч грілок для тіла

«Вдячний за небайдужість та підтримку військових», - наголосив керівник ОВА.

Як повідомлялося, Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні та інфраструктурні об’єкти. Українські військові боронять Херсонщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-