Загарбники за добу обстріляли 20 населених пунктів на Запоріжжі

Загарбники за добу обстріляли 20 населених пунктів на Запоріжжі

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області російські загарбники за минулу добу обстріляли 20 населених пунктів, зруйновані житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

«Минулої доби військовослужбовці РФ завдали 146 ударів по 20 населених пунктах - без постраждалих… Надійшло 23 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури», - написав очільник області.

Він зазначив, що загарбники здійснили чотири обстріли із РСЗВ Малої Токмачки, Левадного та Кам'янського, 40 атак безпілотниками по Гуляйполю, Роботиному, Полтавці, Левадному, Новодарівці, Чарівному, Новоандріївці, Затишшю, Малій Токмачці, Малинівці й П'ятихаткам, а також вгатили п’ятьма авіаснарядами по Оріхову та Новоандріївці.

Читайте також: Російська армія за добу завдала 47 ударів по Запорізькій області

Крім того, 97 артобстрілів загарбники здійнили прийшлися по території Гуляйполя, Новоданилівки, Роботиного, Левадного, Чарівного, Новоандріївки, Степногірська, Плавнів, Степового, Лобкового, Малих Щербаків та інших прифронтових міст і сіл, констатував Малашко.

Як повідомлялося, у ніч на 14 січня російські війська обстріляли із реактивної системи залпового вогню Середино-Будську громаду Сумської області.

Фото: Запорізька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-