Удар по Покровському району: рятувальники шукають вісьмох осіб, з них четверо дітей

Удар по Покровському району: рятувальники шукають вісьмох осіб, з них четверо дітей

Відео
Укрінформ
У Покровському районі на Донеччині триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу 6 січня, знайдено фрагменти людських тіл, проводиться ідентифікація.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

«Станом на 09:00 08 січня на місцях влучання ракет тривають пошуково-рятувальні роботи… В ході проведення робіт знайдено фрагменти людських решток, проводиться ідентифікація», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у місті Покровськ на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків з-під завалів врятовано одну людину, вилучено тіло жінки та чоловіка, ще тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку трьох осіб, з них двоє дітей.

Також у селі Рівне Покровського району вилучили тіло однієї загиблої дитини. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку п’ятьох осіб, з них двох дітей.

Читайте також: На місцях ударів у Покровському районі вилучили тіла трьох загиблих - Клименко

За інформацією управління, для проведення пошукових робіт залучено Павлоградський пошуково - рятувальний кінологічний загін «Антарес».

«Всього в результаті обстрілу зазнало поранень 9 осіб. Розібрано 115 тонн зруйнованих будівельних конструкцій», - йдеться у повідомленні.

Для проведення робіт від Головного управління залучено 26 чоловік особового складу та п’ять одиниць техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня у Покровському районі Донецької області росіяни вдарили ракетами С-300, 11 людей загинули, з них - п’ятеро дітей. Ще вісім мешканців поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-