Загарбники двічі обстріляли Вовчанськ на Харківщині

Загарбники двічі обстріляли Вовчанськ на Харківщині

Фото
Укрінформ
Російські війська двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ Харківської області, внаслідок атак пошкоджень зазнали житлові будинки, підприємство, виникла пожежа.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“Близько 10:00 та 13:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено житлові будинки, гараж з автомобілем та підприємство. За попередніми даними, без постраждалих”, – йдеться у дописі.

За інформацією облуправління ДСНС, внаслідок влучання снарядів сталася пожежа на території приватного маєтку. Горів житловий будинок, гараж та автомобіль. Загальна площа пожежі становила близько 100 кв.м.

Крім того, за даними ОВА, о 14:30 війська РФ завдали удару по с. Нечволодівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок. Дані про потерпілих не надходили.

В обладміністрації поінформували, що у період з 11:20 до 13:30 ворог обстріляв околиці населених пунктів Липці та Глибоке, а також Веселе і Слобожанське Харківського району. Пошкоджено приватний будинок, магазин. Інформація про постраждалих не надходила.

Читайте також: Війська РФ вдарили ракетою і «Шахедами» по місту на Сумщині

Як повідомлялося, у Харківській області минулої доби російські війська атакували із застосуванням артилерії, мінометів й авіації населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів, є поранений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-