ДПСУ не фіксує блокування руху на кордонах зі Словаччиною, Угорщиною і Румунією

ДПСУ не фіксує блокування руху на кордонах зі Словаччиною, Угорщиною і Румунією

Укрінформ
ДПСУ не фіксує блокування руху транспорту, в тому числі вантажного, на кордонах України зі Словаччиною Румунією та Угорщиною.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає Укрінформ.

"На щастя, на кордоні ні зі Словаччиною, ні з Угорщиною, ні з Румунією блокування не відбувається. Раніше були короткотермінові протести, але наразі рух досить інтенсивний", - сказав він.

За словами речника, останнім часом прикордонники бачать, що на окремих напрямках практично зникли черги - наприклад, на пункті пропуску "Тиса", що на кордоні з Угорщиною.

Читайте також: У Польщі розблокували рух до пункту пропуску «Медика – Шегині»

"Черги на території Словаччини, Угорщини або Румунії, які фіксувалися раніше у бік України, були пов'язані з тим, що водії і перевізники через дії на території Польщі на кордоні з Україною обирали для себе всі можливі напрямки, де вони могли б перетнути кордон", - зазначив Демченко.

Як повідомляв Укрінформ, у чергах у пунктах пропуску на кордоні з Польщею станом на 21:30 суботи стоїть 541 транспортний засіб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-