Обстріл Нікополя: поліція показала місто у перші хвилини після артудару

Обстріл Нікополя: поліція показала місто у перші хвилини після артудару

Відео
Укрінформ
Нікопольські поліцейські показали відео, зняте в перші хвилини після артилерійського обстрілу міста російською армією. Внаслідок атаки загинув чоловік.

Відео оприлюднено в Фейсбуці на сторінці поліції Дніпропетровської області, передає Укрінформ.

“Внаслідок російської атаки 6 січня у себе у дворі загинув 45-річний нікополець - його виявили місцеві мешканці та наряд правоохоронців, який прибув на місце події. Ще двоє людей отримали осколкові поранення, серед них - 16-річна дівчина”, - йдеться в дописі.

Наразі на лінію 102 надійшло понад два десятка повідомлень щодо руйнувань та пошкоджень приватних будинків, господарських споруд та автомобілів. Також понівечені лінії електромереж та газогони. На місцях атаки працюють всі необхідні екстрені служби.

В рамках кримінального провадження відкритого за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, слідчі збирають речові докази чергового російського злочину.

Читайте також: У Нікополі російський безпілотник влучив у житловий будинок

Раніше повідомлялось, що 5 та 6 січня армія РФ завдала ударів з артилерії та дронів по приватному сектору Нікополя та по Марганецькій громаді.

В результаті атаки 5 січня було пошкоджено приватні будинки - сталися три пожежі, які загасили рятувальники. Правоохоронці обстежили місця прильотів - в будинках побило дахи, потрощило стіни та вікна, понівечило фасади та двері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-