На Київщині уламки безпілотників пошкодили чотири будинки

На Київщині уламки безпілотників пошкодили чотири будинки

Фото
Укрінформ
У деяких населених пунктах Київської області внаслідок падіння уламків російських безпілотників пошкоджені чотири приватні будинки та чотири легкові автомобілі, горів трав’яний настил.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомляє у Фейсбуці.

"Тривога в області оголошувалася впродовж першого дня нового року тричі. Остання тривала майже 2,5 години через чергову атаку ворожих БПлА", - ідеться у повідомленні.

Впродовж цього часу на Київщині працювала ППО. Завдяки ефективній роботі українських захисників по ворожих цілях, потраплянь в обʼєкти критичної та житлової інфраструктури немає.

"Водночас, зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Наразі вже відомо про пошкодження 4 приватних будинків та 4 легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідовані", - зазначив Кравченко.

Разом із громадами ОВА вже збирає інформацію про потреби жителів, пошкоджених будинків. Їм буде надана вся необхідна допомога.

Жертв та постраждалих немає.

Читайте також: Ворог обстріляв Вовчанськ, під удар потрапив приватний сектор

Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків повітряної атаки.

Київська обласна прокуратура поінформувала, що розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Укрінформ, у Києві через запуск груп ударних БпЛА з південно-східного напрямку оголошували повітряну тривогу, працювала ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-