На Харківщині внаслідок нічної атаки РФ троє загиблих, кількість поранених у Харкові зросла до 28

На Харківщині внаслідок нічної атаки РФ троє загиблих, кількість поранених у Харкові зросла до 28

Укрінформ
У Харківській області внаслідок нічних обстрілів загинули троє людей.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"О 00:14 та 00:34 окупанти обстріляли с. Борова Ізюмського району. Пошкоджено приватне домоволодіння. З-під завалів будинку витягли тіла жінки та 2 чоловіків", - поінформував Синєгубов.

За його словами, також цієї ночі, між 01:09 та 01:30, ворог завдав удару по Харкову безпілотниками Shahed. Минулося без постраждалих, однак пошкоджень зазнали відділення банку, Інститут метрології, житлові будинки, адміністративні будівлі, кафе.

Начальник ОВА також зазначив, що 30 грудня о 19:00 та 19:20 ворог випустив по Харкову щонайменше 6 ракет, правоохоронці вилучили уламки "Іскандера". Унаслідок обстрілу постраждали 28 цивільних, з них 12 перебувають у лікарні. Серед пацієнтів двоє дітей, 14 і 16 років, та іноземний громадянин. Стан потерпілих оцінюється як середній та легкий.

Читайте також: У Харкові внаслідок нічних ударів безпілотників виникли пожежі

Синєгубов повідомив, що артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема Бочкове Чугуївського району; Красне Перше, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Ворог завдав авіаційних ударів біля Піщаного Куп'янського району.

Як повідомлялося, українські захисники відбили 8 атак у районі Синьківки Куп'янського району Харківської області, де загарбники безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-