Голова ОВА повідомив про 19 постраждалих унаслідок ударів РФ по Харкову

Голова ОВА повідомив про 19 постраждалих унаслідок ударів РФ по Харкову

Укрінформ
У Харкові після ударів РФ госпіталізували 10 людей, одна постраждала в тяжкому стані, решта - у легкому стані та середньої тяжкості. Загалом наразі відомо про 19 постраждалих.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“За попередніми даними, загиблих немає. Станом на зараз відомо про 19 постраждалих людей, з них 10 - госпіталізовані. Серед них двоє дітей 14 та 16 років. Також поранень зазнав іноземний громадянин. Переважно всі потерпілі у середньому та легкому стані, одна жінка у тяжкому”, - поінформував Синєгубов.

У центрі міста - пошкоджена інфраструктура.

“Фіксуємо пошкодження лікувальної установи, багатоквартирних житлових будинків, магазинів, громадських місць та транспорту. Один із російських ударів пошкодив будівлю дитячого садка”, – зазначив голова ОВА.

Читайте також: Ворог обстріляв Авдіївку та Селидове - є загиблі та поранені

Крім центральної частини міста, є три влучання в Індустріальному районі Харкова, повідомив Синєгубов. За попередніми даними, там постраждалих немає.

На місцях продовжують роботу правоохоронці, рятувальники та медики.

Як повідомляв Укрінформ, близько 19 години 30 грудня у Харкові пролунала серія вибухів. Було завдано шість ударів. Станом на 21:30 було відомо про 16 постраждалих. Згодом у прокуратурі повідомили, що постраждали 20 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-