Унаслідок масованого удару 29 грудня в Україні поранені шестеро дітей

Унаслідок масованого удару 29 грудня в Україні поранені шестеро дітей

Укрінформ
Внаслідок масованої атаки Російської Федерації 29 грудня в Україні поранено шестеро дітей.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Фейсбуці.

"В Одесі поранення отримав 6-річний хлопчик та 8-річна дівчинка. У Львові було поранено 14-річного хлопця. У Дніпрі травмовано 15-річну дитину, також поранення отримав півторарічний хлопчик. У місті Сміла Черкаської області постраждала 15-річна дівчинка", - ідеться у повідомленні.

Всього внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ в Україні постраждали понад 1680 дітей.

Станом на ранок 30 грудня 2023 року за офіційною інформацією ювенальних прокурорів 513 дітей загинули та понад 1167 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Читайте також: Жертви і руйнування: наслідки наймасованішої атаки з повітря

Найбільше постраждало дітей у таких областях: Донецькій - 497, Харківській - 304, Херсонській - 141, Київській - 129, Дніпропетровській - 105, Запорізькій - 100, Миколаївській - 97, Чернігівській - 72, Луганській - 67.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська уранці 29 грудня завдали по Україні масованого удару. Під обстрілами дронами та ракетами різних типів опинилися Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя та інші міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-