Ворог за добу завдав 14 авіаударів по населених пунктах Луганщини та позиціях українських захисників

Ворог за добу завдав 14 авіаударів по населених пунктах Луганщини та позиціях українських захисників

Укрінформ
Війська РФ за добу завдали 14 авіаударів по населених пунктах Луганщини та позиціях українських захисників

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

"Противник продовжив масовані авіаційні удари по прифронтових селах та укріпленнях українських оборонців. У нашій смузі відповідальності зафіксовано щонайменше 14 ударів з неба. Зокрема, в районах Макіївки, Невського, Серебрянського лісництва. Невське, Білогорівка та території навколо потрапили під щільні мінометний та артилерійський обстріли", - йдеться у повідомленні.

Водночас жителі Невського, які пережили 29 грудня масштабний російський авіаційній обстріл, поступово погоджуються на евакуацію.

"Наші поліцейські допомогли дістатися до родичів, що мешкають в інших регіонах країни, 69-річній та 48-річній жінкам. Представники Красноріченської громади вже запитали про першочергові потреби врятованих", - написав Лисогор.

Читайте також: Із прифронтового Невського на Луганщині евакуювали ще трьох людей

За його словами, у лікарні на Донеччині, куди доправили літнього чоловіка, який зазнав поранень під час авіаатаки окупантів на Невське, повідомили, що у постраждалого виявлено осколковий перелам ребра, вогнепальні рани грудної клітини і травму голови.

Як повідомлялось, 28 грудня російська авіація здійснила щонайменше 20 ударів по деокупованому с. Невське. Унаслідок бомбардувань поранений 70-річний чоловік, повністю зруйновано п'ять приватних будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-