Обстріл Харкова: троє поранених унаслідок російської атаки у вкрай важкому стані

Обстріл Харкова: троє поранених унаслідок російської атаки у вкрай важкому стані

Укрінформ
У Харкові троє поранених під час ракетної атаки вранці 29 грудня перебувають у вкрай важкому стані.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“Троє людей загинули. 13 людей постраждали, 11 із них знаходяться в лікарнях, двоє від госпіталізації відмовилися. З тих, що у лікарнях, троє знаходяться у вкрай тяжкому стані, інші – в стані середньої тяжкості. Вся необхідна допомога надається. Лікарі борються за життя наших людей”, – зазначив Синєгубов.

Удари війська країни-агресора завдали по промисловій зоні, депо, автошляхам.

“Це були виключно хаотичні удари, без чітких цілей. Пошкоджена онколікарня – вибито більше 70 вікон, пошкоджений дах одного з корпусів. Робимо все, щоб усунути наслідки, щоб медична допомога надавалася нашим громадянам”, – додав начальник ОВА.

Читайте також: У Харкові внаслідок ракетних атак пошкоджені 38 будівель - міськрада

Як повідомляв Укрінформ, із п'ятої до восьмої години ранку 29 грудня Харків зазнав російських ракетних ударів у три хвилі. Станом на 11 годину було відомо про одного загиблого та 11 поранених. Згодом ОВА та поліція повідомила про ще двох загиблих. Усі – працівники цивільного підприємства, віком 30, 41, 60 років.

У місті пошкоджені лікарня, поліклініка, школа, понад десяток житлових будинків, відділення “Нової пошти” та виробничі підприємства. Загалом, за даними мерії, руйнування мають 38 будівель.

На місцях ракетних ударів правоохоронці вилучили залишки С-300, “Іскандерів-М” та Х-22.

Фото: Харківська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-