У Полтаві завдяки робочій групі ОВА розірвуть ризикований тендер

У Полтаві завдяки робочій групі ОВА розірвуть ризикований тендер

Укрінформ
Завдяки робочій групі «Прозорість і підзвітність» Полтавської ОВА через ризики стосовно завищення цін та несвоєчасне виконання робіт за умовами тендеру, його розірвуть.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Завдяки робочій групі "Прозорість і підзвітність" вдалося вберегти місцевий бюджет Полтави від неефективного використання коштів. На черговому засіданні робочої групи при Полтавській ОВА розглянули процес публічної закупівлі з ремонту Полтавської ДЮСШ №4 на облаштування укриття та підготовку будівлі до опалювального сезону", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з цього питання доповідали представники Бюро економічної безпеки у Полтавській області, ГУ Державної податкової служби, Управління Північно-Східного офісу Держаудитслужби щодо ціноутворення на матеріали і послуги по проєкту, оплати праці найманих працівників та уникнення виконавцем сплати податків до бюджету.

Через ризики стосовно завищення цін та несвоєчасне виконання робіт у Полтавській дитячо-юнацькій спортивній школі № 4 договір із переможцем торгів буде розірваний.

Читайте також: На Одещині скасували спірних тендерів майже на ₴170 мільйонів

На онлайн-майданчику Prozorro оприлюднена закупівля з найменуванням: «Капітальний ремонт Комунального закладу «Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №4» на вул. Пушкіна, 155 у м. Полтава з облаштуванням укриття та заходами з підготовки будівлі до опалювального сезону» на понад 18 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської ОВА розірвав договір про закупівлю послуг на 1,5 млн гривень після перевірки робочою групою "Прозорість та підзвітність".

Фото: Фейсбук Філіп Пронін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-