На Кіровоградщині після перевірки розірвали договір про закупівлю послуг на ₴1,5 мільйона

На Кіровоградщині після перевірки розірвали договір про закупівлю послуг на ₴1,5 мільйона

Укрінформ
Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської ОВА розірвав договір про закупівлю послуг на 1,5 млн гривень після перевірки робочою групою "Прозорість та підзвітність".

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у відеозверненні, опублікованому у Фейсбуці.

"Департамент екології та природних ресурсів Кіровоградської ОВА майже чотири місяці тому уклав договір на розроблення регіонального плану управління відходами в області. Це мав бути важливий документ - фундамент впровадження комплексної системи управління відходами з поділом території регіону на кластери, розвитком логістики, інфраструктури, будівництвом сміттєпереробних заводів тощо. Ціна питання - півтора мільйона гривень. Робоча група проаналізувала перебіг виконання технічного завдання у межах затвердженого плану, і не отримавши від виконавця жодної позитивної відповіді, рекомендувала департаменту екології й природних ресурсів розірвати договір про закупівлю послуг... Отже, є додаткових півтора мільйона на оборону", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Райкович, також робоча група "Прозорість та підзвітність" рекомендувала повернутися до питання розроблення регіонального плану управління відходами після набрання чинності національного плану у новій редакції.

Читайте також: Уряд підтримав законопроєкт про більш прозоре використання підприємствами міжнародної допомоги

Як повідомляв Укрінформ, на Кіровоградщині робоча група "Прозорість та підзвітність", створена при обласній військовій адміністрації, знайшла порушення в роботі обласної "екстренки".

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-