У Львові водій приміської маршрутки збив комунальника і залишив місце ДТП

У Львові водій приміської маршрутки збив комунальника і залишив місце ДТП

Укрінформ
У Львові на мості на вул. Кульпарківській працівника Галицького ШРП (шляхово-ремонтне підприємство), який проводив ямковий ремонт, збила приміська маршрутка.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Сьогодні працівники Галицького ШРП проводили ямковий ремонт на мості на вул. Кульпарківській. Роботи відбувалися на лівій смузі у напрямку центру, а права смуга була відкрита для проїзду. На ділянці робіт було встановлене усе необхідне ознакування. Водій приміського маршруту №132 зі швидкістю поїхав по смузі, де тривали роботи, і збив працівника ШРП. На жаль, водій не зупинився, скоївши наїзд, а поїхав далі», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: На трасі Київ-Одеса сталася ДТП, двоє загиблих

На місце події викликали швидку і поліцію. Швидка госпіталізувала постраждалого в стані середньої важкості. Попередньо, у працівника комунальної служби зламаний ніс, є підозра на струс мозку і можливі переломи.

Як повідомляв Укрінформ, 17 грудня біля Головного вокзалу на площі Двірцевій у Львові внаслідок наїзду автобуса загинув заступник керівника одного із відділів Львівської прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-