Біля вокзалу у Львові автобус на смерть збив прокурора

Біля вокзалу у Львові автобус на смерть збив прокурора

Фото
Укрінформ
На площі Двірцевій у Львові внаслідок наїзду автобуса загинув заступник керівника одного із відділів Львівської прокуратури.

Про це у Фейсбуці повідомила обласна поліція, передає Укрінформ.

«У Львові внаслідок наїзду маршрутки загинув пішохід - правоохоронці проводять розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня, близько 21:30, на площі Двірцевій у Львові», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса Electron, 43-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Львова. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події. Це сталося біля вокзалу

За інформацією Львівської обласної прокуратури, внаслідок аварії загинув Святослав Проць, заступник начальника другого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Львівської обласної прокуратури.

«Святослав присвятив роботі в органах прокуратури 11 років життя. Завдяки його наполегливій праці було викрито та притягнуто до відповідальності сотні злочинців. Він був професіоналом своєї справи, який кожного дня самовіддано стояв на захисті закону та справедливості», - йдеться у повідомленні

Без чоловіка та батька залишилась дружина та маленька донечка.

Святослав Проць. Фото: Львівська облпрокуратура

Водій маршрутки затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також: На Львівщині «швидка» збила двох пішоходів

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області внаслідок ДТП, що сталася 16 грудня на трасі Київ-Чоп, загинули співробітники Державної спеціальної служби транспорту, серед них - один з керівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-