Війська РФ обстріляли Куп’янськ, є руйнування

Війська РФ обстріляли Куп’янськ, є руйнування

Укрінформ
Російські війська зранку 21 грудня завдали удару по місту Куп'янськ Харківської області, пошкодивши там приватний будинок.

Про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Ворожий удар відбувся о 05:30. Минулося без постраждалих.

При цьому Синєгубов нагадав, що 20 грудня близько 9:00 російська армія обстріляла село Отрадне Куп'янського району. Ворожий вогонь пошкодив лінію електропередач.

О 10:37 загарбники вдарили по місту Вовчанськ Чугуївського району.

В обох випадках минулося теж без постраждалих.

Загалом, за його словами, минулої доби російські війська атакували вогнем з артилерії й мінометів понад 20 населених пунктів Харківської області, зокрема Ветеринарне Харківського району, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Синьківку, Петропавлівку, Іванівку й Берестове Куп'янського району.

По Синьківці ворог бив також із авіації.

У зв'язку з погодними умовами в Харківській області знеструмлений 1221 споживач. Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання у Барвінківській, Близнюківській, Вовчанській і Куп'янській громадах.

Читайте також: Трамвайне депо в Харкові, по якому вночі вдарили ракети РФ, зазнало вже понад 60 обстрілів

Розмінування територій регіону триває. Згідно з даними Синєгубова, за добу вибухотехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад чотири гектари в Харківському, Ізюмському, Богодухівському, Куп'янському та Чугуївському районах. У результаті фахівці знешкодили ще 38 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку протягом доби Сили оборони України відбили 16 ворожих атак у районах Синьківки, східніше від Петропавлівки й Іванівки.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-