Трамвайне депо в Харкові, по якому вночі вдарили ракети РФ, зазнало вже понад 60 обстрілів

Трамвайне депо в Харкові, по якому вночі вдарили ракети РФ, зазнало вже понад 60 обстрілів

Фото
Укрінформ
Харківське трамвайне депо, по якому вночі росіяни вдарили з комплексів С-300, зазнало від початку повномасштабної війни більш ніж 60 обстрілів.

Про це журналістам розповів директор Салтівського трамвайного депо Владислав Приймак, передає кореспондент Укрінформу.

«Перші «прильоти» тут були саме 24-го (лютого 2022 року - ред.). Наймасовіші обстріли були в березні і тривали весь місяць. Основні пошкодження були завдані саме тоді. Потім вони були вже не так часто, але тривали аж до серпня, останні «прильоти» (до ночі 20 грудня - ред.) були в серпні 2022 року», - сказав Приймак.

Владислав Приймак. Фото: Анна Черненко

Керівник депо зазначив, що рахував «прильоти», та на шостому десятку вже збився.

Сьогодні пошкодження отримала будівля, вибухова хвиля рознесла уламки територією. Кілька одиниць техніки отримали незначні пошкодження. Однак, наголосив Приймак, на території зберігалася виключно та техніка, яка не експлуатується.

За попередніми підрахунками, через обстріли депо має збитків на більш як 300 млн грн.

У Харкові трамвайне депо зазнало від початку повномасштабної війни більше 60 обстрілів / Фото: поліція Харківщини, Сергій Болвінов, Фейсбук

За інформацією обласної поліції, внаслідок нічного удару 20 грудня, крім майна транспортного підприємства, пошкоджений житловий об'єкт. Зафіксовані вирви розміром 9х3,5 метра.

Як зазначив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Фейсбуці, криміналісти зібрали уламки ракет.

Читайте також: Електрику повернули в два села на Харківщині, біля яких була лінія фронту

Як повідомлялося, у Харкові близько першої години ночі 20 грудня пролунало щонайменше два вибухи. Люди не постраждали. За даними правоохоронців, війська РФ завдали ударів із території Бєлгородської області.

Головне фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-