Рятувальники показали наслідки ворожих атак на Херсонщину

Рятувальники показали наслідки ворожих атак на Херсонщину

Фото, відео
Укрінформ
Рятувальники показали наслідки ворожих обстрілів Херсонщини за минулу добу, це була одна з наймасштабніших атак по області.

Як передає Укрінформ, відповідні світлини та відео оприлюднило у Фейсбуці Головне управління ДСНС України у Херсонській області.

«Минулої доби була одна з наймасштабніших атак по Херсонщині. В Херсоні та в передмісті армія РФ атакувала об’єкт критичної інфраструктури, заклад освіти, поштове відділення, складське приміщення та житловий будинок. Також на території підприємства горіло 6 автомобілів та конструктивні елементи навісу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час гасіння пожеж вогнеборцям доводилось відходити в безпечні місця та перечікувати повторні обстріли в укритті. До самого ранку рятувальники ліквідовували наслідки ворожих обстрілів.

Читайте також: Унаслідок ворожих обстрілів Харкова є влучання у транспортне депо

До гасіння залучалось 16 одиниць техніки та 72 рятувальники.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу противник здійснив 82 обстріли, випустивши 356 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, БпЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 36 снарядів. Через російську агресію 16 людей отримали поранення, з них - 4 дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-