Негода залишила без світла понад 180 населених пунктів

Негода залишила без світла понад 180 населених пунктів

Укрінформ
Станом на ранок в Україні через несприятливу погоду знеструмлені 183 населені пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зокрема, на Донеччині через негоду залишаються без світла 57 населених пунктів, через бойові дії - 140. За добу знеструмлено 36 населених пунктів, при цьому енергетики відновили електропостачання 80 населених пунктів.

У Запорізькій області внаслідок бойових дій та технічних причин за добу відключились 10 населених пунктів. Без електроенергії залишається 63 населених пункти.

У Херсоні внаслідок нових обстрілів знеструмились понад 12 тисяч споживачів, у Херсонській області - понад 2 тисячі.

Через бойові дії також відсутнє енергопостачання 67 населених пунктів на Сумщині, 14 населених пунктів на Чернігівщині та 16,4 тисячі споживачів на Харківщині.

Читайте також: ЄБРР виділить Україні €150 мільйонів для підтримки енергетичної безпеки - Шмигаль

Через негоду знеструмлені 31 населений пункт на Харківщині, по 3 населених пункти - на Сумщині та Дніпропетровщині. Через технологічні причини без світла залишилися 9 населених пунктів на Сумщині та 3 населених пункти на Чернігівщині.

Повідомляється також, що в Обухівському районі Київської області внаслідок проведення земляних робіт сторонньою організацією пошкоджено підземний газопровід. Відключено від газопостачання 87 споживачів (приватні будинки).

Як повідомлялося, в Україні станом на 17 грудня через негоду та бойові дії без електропостачання залишалися 610 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-