На Миколаївщині за підтримки фонду ООН відкрили жіночий Центр працевлаштування

На Миколаївщині за підтримки фонду ООН відкрили жіночий Центр працевлаштування

Фото
Укрінформ
У Вознесенській громаді на Миколаївщині відкрито Жіночий Центр працевлаштування за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.

Про це повідомляє міська влада Вознесенська у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У Вознесенській громаді на Миколаївщині відкрито Жіночий центр працевлаштування за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine. На сьогодні це не лише місце, але й спільнота, що відкриває двері для потребуючих жінок, які бажають розкрити свій потенціал та побудувати власний шлях до успіху та економічної спроможності", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проєкт започатковано з метою посилення прав, можливостей та економічної самостійності жінок, особливо під час надзвичайної кризи, спричиненої повномасштабним російським вторгненням в Україну.

У міськраді додають, що Центр працюватиме як офлайн, так і онлайн, забезпечуючи консультування та інформаційні сесії на різноманітні теми, пов'язані з працевлаштуванням. Його кар'єрні радники можуть надавати допомогу в складанні резюме, навчати навичкам проходження співбесіди тощо.

Читайте також: Мінсоцполітики співпрацюватиме з ООН-Жінки для посилення гендерної складової у відновленні України

Крім того, Центр організовуватиме професійні курси прикладних професій, де можна набути навички, необхідні для професійного зростання, такі як перукар, візажист, швачка.

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» реалізується Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу, у партнерстві з громадською організацією Інноваційні соціальні рішення.

Як повідомлялося, у місті Вознесенську на Миколаївщині у співпраці з Програмою розвитку ООН створюють Офіс відновлення, який працюватиме у приміщенні виконавчого комітету.

Фото: Міська влада Вознесенська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-