У чотирьох областях у тестовому режимі працюють 18 освітніх центрів «Вулик»

У чотирьох областях у тестовому режимі працюють 18 освітніх центрів «Вулик»

Укрінформ
У Київській, Миколаївській, Харківській та Чернігівській областях у тестовому режимі працюють 18 освітніх центрів "Вулик", створені благодійним фондом savED у межах проєкту Програми «U-LEAD з Європою».

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сторінку U-LEAD у Фейсбуці.

"Вже 18 «Вуликів» розпочали свою роботу у тестовому режимі! ...На сьогодні відкрито вісім «Вуликів» на Миколаївщині, сім - на Харківщині, два - на Чернігівщині та один -на Київщині", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, щодня у цих локаціях школярі різного віку матимуть змогу розвиватися, навчатися онлайн, грати у настільні ігри та користуватися гаджетами. Вони не лише засвоюватимуть інформацію, а й розвинуть навички медіаграмотності, STEM-освіти та багато іншого.

Читайте також: В Україні представники 70 громад навчилися розробляти стратегії розвитку за допомогою U-LEAD

Кожен «Вулик» має унікальні активності. Наприклад, у Ріпках на Чернігівщині діти приєднуються до гуртка з історії України та в’язання. У Плоскому на Київщині організовані уроки живопису, а в Мерефі на Харківщині - заняття з арттерапії.

Загалом планується запустити в роботу 25 освітніх центрів «Вулик».

savED — благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-