Чернігів отримав від Риги 10 автобусів

Чернігів отримав від Риги 10 автобусів

Фото
Укрінформ
Делегація з Латвії привезла до Чернігова 10 автобусів, які українському місту передала столиця балтійської держави Рига.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада, передає Укрінформ.

"6 грудня латвійська делегація завітала до нашого міста й передала 10 уживаних пасажирських автобусів Solaris Urbino 12 та іншу гуманітарну допомогу, зібрану латвійцями. За призначенням автобуси використовуватиме КП «Чернігівське тролейбусне управління», надаючи послуги з громадських перевезень", – йдеться в повідомленні.

"Рига була і завжди буде з Україною. Цього разу ми надаємо десять автобусів. Сподіваємось, що вони допоможуть вам довозити дітей до школи або перевозити жителів Чернігова. Під час тижня патріотів жителі Риги зібрали гуманітарну допомогу, щоб наповнити ці автобуси. Ми сподіваємось, що ви відбудуєте своє місто дуже скоро, і у вас буде на це можливість", — сказав під час передачі автобусів заступник голови Ризької міської ради Едвардс Ратнієкс.

Читайте також: В Україні попит на автобуси зріс на 57%

Водночас мер латвійського міста-побратима Чернігова Огре Егілс Хелманіс привіз у Чернігів чотири автомобілі для військовослужбовців Збройних Сил України.

Як повідомляв Укрінформ, німецькі партнери передали Києву нові сучасні машини швидкої допомоги, пожежний автомобіль, комунальну техніку, мікроавтобус та 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги.

Фото: chernigiv-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-