На Черкащині відкрили меморіальну дошку поліцейському Ігорю Мельнику

На Черкащині відкрили меморіальну дошку поліцейському Ігорю Мельнику

Фото
Укрінформ
У Смілі Черкаської області на фасаді відділку поліції встановили меморіальну дошку поліцейському вибухотехніку Ігорю Мельнику, який загинув 7 грудня минулого року на Херсонщині.

Про це поінформувала пресслужба Нацполіції України, передає Укрінформ.

«Учора в Смілі Черкаського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому поліцейському Мельнику Ігорю Олеговичу. Встановили її на фасаді будівлі відділку поліції, де Ігор пропрацював понад дев’ять років. Вшанувати пам'ять правоохоронця прийшли його рідні, містяни та товариші по службі», - зазначили у НПУ.

Право відкрити цю меморіальну дошку було надано матері загиблого правоохоронця.

На Черкащині відкрили меморіальну дошку поліцейському Ігорю Мельнику / Фото: Нацполіція України

Присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Мельника та всіх українських воїнів, які загинули на війні з росіянами.

Читайте також: У Ніжині встановили памʼятник розстріляному росіянами Герою України Мацієвському

«Ігор віддав своє життя за свободу, територіальну цілісність та єдність України. У нашій пам’яті Ігор залишиться чесною та принциповою людиною, добрим другом та надійним колегою», - сказав начальник кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Іван Давиденко.

Як повідомлялося, Ігор Мельник - капітан поліції, старший інспектор відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Черкаській області. Він трагічно загинув під час виконання службових обов'язків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-