Росіяни за добу обстріляли 18 населених пунктів Харківщини

Росіяни за добу обстріляли 18 населених пунктів Харківщини

Фото
Укрінформ
Війська Російської Федерації протягом доби обстріляли близько 18 населених пунктів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

“Протягом доби під артилерійським та мінометним вогнем ворогів опинилися понад 18 населених пунктів Харківського, Чугуївського, Куп’янського районів Харківської області”.

Авіаудари ворог завдав по Іванівці Куп’янського району. На Куп’янському напрямку українські захисники відбили вісім ворожих атак у околицях Синьківки.

За словами очільника ОВА, у Козачій Лопані внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено газову трубу, амбулаторію, приватні будинки та авто. Без постраждалих.

Як зазначив Синєгубов, о 23:25 та о 3:00 у селі Липці внаслідок атаки дронів зруйновано житловий будинок, є пошкодження критичної інфраструктури.

У результаті бойових дій без газопостачання тимчасово перебувають 254 абоненти Харківського району.

Після обстрілів знеструмлені 1442 абоненти в селі Козача Лопань. Роботи з відновлення тривають.

За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили більш як 5,9 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: На фронті минулої доби - 97 бойових зіткнень

Як повідомляв Укрінформ, російські війська у понеділок, 4 грудня, вдарили дронами-камікадзе типу Shahed по Чугуєву та селищу в Ізюмському районі – травм зазнав цивільний, пошкоджена низка об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-