Підозрюваний у корупції ексголова Харківської облради заявив, що пішов до ЗСУ

Підозрюваний у корупції ексголова Харківської облради заявив, що пішов до ЗСУ

Укрінформ
Підозрюваний в отриманні мільйонного хабаря колишній голова Харківської обласної ради Артур Товмасян заявив, що вступив до ЗСУ після отримання повістки.

Про це Товмасян повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Маю за честь долучитися до лав Збройних сил України. Нещодавно отримав повістку, пройшов медичну комісію та присягнув на вірність українському народу. Наразі разом з новобранцями перебуваємо на навчаннях”, - написав ексголова облради.

За даними громадської організації “Харківський антикорупційний центр”, Товмасян - “щонайменше третій” мобілізований з Харкова, який пов'язаний із корупційними злочинами. Раніше стала медінструктором голова Харківського адміністративного суду Ольга Панченко. Також мобілізувався під час апеляційного розгляду своєї справи колишній суддя Дзержинського районного суду Харкова Сергій Лазюк.

Читайте також: Повністю побороти корупцію у жодній країні неможливо - керівники САП та НАБУ

За законом, справи перелічених осіб розглядатимуться після демобілізації, наголошують в антикорупційному центрі.

Як повідомляв Укрінформ, 4 серпня 2021 року голові Харківської облради Артуру Товмасяну оголосили про підозру в отриманні 1,05 млн грн хабаря. Вищий антикорупційний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді застави в сумі 2,9 млн грн, яка була внесена.17 серпня 2021 року Товмасян написав заяву про складення повноважень і підписав розпорядження про скликання позачергової сесії на 19 серпня, на ній його звільнили з посади.

Фото: Артур Товмасян, Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-