Російська армія вранці обстріляла Куп'янський район

Російська армія вранці обстріляла Куп'янський район

Укрінформ
У Харківській області російська армія протягом доби завдала ударів по щонайменше 16 населених пунктах Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів, є пошкодження цивільних об'єктів, постраждав чоловік.

Про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його даними, близько 6:50 1 грудня російська армія обстріляла Ківшарівку Куп'янського району, пошкодивши житлові будинки й об'єкти інфраструктури. Минулося без постраждалих.

Учора зранку у Ківшарівці ворожий снаряд влучив по території перед будівлею закладу освіти. У закладі вибиті близько 30 вікон.

У селі Липці Харківського району внаслідок мінометного удару російських військ пошкоджень зазнало приватне домоволодіння, постраждав 52-річний цивільний. Постраждалому надана допомога на місці, госпіталізації він не потребував.

У Новоосиновому Куп'янського району ворожим вогнем пошкоджений приватний будинок.

У Вовчанську Чугуївського району ударом російської артилерії пошкоджене приватне домоволодіння.

Від ворожих обстрілів протягом доби потерпали також Уди Богодухівського району, Нестерне Чугуївського району, Дворічна, Синьківка й Петропавлівка Куп'янського району та інші населені пункти.

На Куп'янському напрямку тривають важкі бої.

Читайте також: Ворог майже 160 разів за добу вдарив по Запорізькій області

Розмінування територій Харківської області триває. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 6,3 гектарів території та знешкодили 242 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, на Куп’янському напрямку за підтримки авіації російські війська вели штурмові дії біля Синьківки, північно-східніше від Петропавлівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області. Сили оборони України відбили там сім ворожих атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-