У Миколаєві мешканці сотень будинків на дві доби залишаться без тепла через ремонт

У Миколаєві мешканці сотень будинків на дві доби залишаться без тепла через ремонт

Укрінформ
У Миколаєві мешканці кількох мікрорайонів знову на дві доби залишаться без теплопостачання через ремонті роботи на ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ.

Про це йдеться на сторінці підприємства у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вимушені попередити, що виникла термінова необхідність провести обслуговування на деяких ділянках нашого міста: від вул. Пограничної до проспекту Центрального; вул. 1 Слобідська - вул. 9 Слобідська; проспект Богоявленський. На час робіт буде зупинено постачання теплової енергії. Роботи триватимуть 1 та 2 грудня», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що окреслений квадрат передбачає, що без тепла будуть сотні будинків у Центральному та Інгульському районах міста.

У свою чергу, заступник начальника Миколаївської ОВА Валентин Гайдаржи під час робочої наради з представниками теплогенеруючих підприємств Миколаївщини наголосив, що роботи по запуску тепла в житлові будинки міста повинні бути завершені до 1 грудня. А директор ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» Дмитро Мирошниченко повідомив про готовність до зимового періоду.

Читайте також: USAID допоможе Україні реформувати сектор централізованого теплопостачання

Як повідомляв Укрінформ, Миколаївська міська рада просить Верховну Раду та Кабмін внести зміни до чинного законодавства і дозволити мешканцям багатоквартирних будинків перехід на індивідуальне опалення. Причина - державне підприємство ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ” не підготувалося належним чином до роботи в опалювальний сезон і станом на 28 листопада понад 90 багатоквартирних будинків не підключено до централізованого теплопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-