Низка населених пунктів окупованої Луганщини залишається без газу - ОВА

Низка населених пунктів окупованої Луганщини залишається без газу - ОВА

Укрінформ
У низці тимчасово захоплених населених пунктів Луганської області загарбники так і не спромоглися відновити газопостачання.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"У багатьох населених пунктах на Сватівщині та Кремінщині не відновлене газопостачання. У холодну пору року люди опинилися у вкрай важкому становищі, бо у багатьох було встановлене автономне опалення. Користування електричним обігрівачем неможливе через ненадійне електропостачання. Грошей на тверде паливо в селян нема, а мороз є. Відповідні пільги по районах досі не розподілені", - ідеться в повідомленні.

Крім того, підкреслили в ОВА, підприємство "Азот" у Сєвєродонецьку росіяни ріжуть на брухт. І при цьому загарбники заявляють про наміри запуску залишків цього хімічного підприємства.

"Нещодавня заява так званого "міністерства промисловості та торгівлі ЛНР" переповнена обіцянками. Там кажуть і про "швидкий запуск у майбутньому", і про "прискорення механізмів відновлення після стабілізації ситуації", і найважливіше – "міністерство готує ґрунт для створення сприятливого індустріального клімату в місті", - зазначають в ОВА.

Читайте також: Загарбники неспроможні забезпечити опалювальний сезон у Сєвєродонецьку - РВА

Тим часом, поінформував очільник ОВА Артем Лисогор, не припиняються позиційні бої в Серебрянському лісництві: "Окупанти вчергове не можуть виконати наказів свого командування щодо взяття цієї території під контроль. Бо наші оборонці стримують і постійно нищать там противника".

Як повідомлялося, через перевантаження електричних мереж у зв’язку з настанням холодів в тимчасово захопленому Сєвєродонецькому районі  Луганщини значно зросла кількість пожеж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-