На Київщині через падіння уламків дронів горіло підприємство, пошкоджені чотири будинки

На Київщині через падіння уламків дронів горіло підприємство, пошкоджені чотири будинки

Укрінформ
У Київській області внаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві, а також пошкоджені три приватні та один багатоповерховий будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуціповідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його словами, цієї ночі росіяни завдали масованої атаки по області. Повітряна тривога тривала понад шість годин. Ворог атакував Київщину БпЛА. Протягом усього часу активно працювали сили ППО.

Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає. За попередньою інформацією, постраждалі відсутні, підкреслив Кравченко.

Читайте також: У столиці ППО збила понад 60 безпілотників - КМВА

Водночас, зазначив він, в одному з районів унаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві. Горіла покрівля приміщення. Пожежа ліквідована.

У громадах області через падіння уламків пошкоджено три приватні та один багатоповерховий будинки. Усі пошкодження незначні: вибиті вікна, дахи. Крім того, надійшла інформація про пошкодження автівки та парканів.

Оперативні та аварійні служби на місцях. Триває робота з ліквідації наслідків атаки, зазначив очільник ОВА.

"Збираємо всю необхідну інформацію для допомоги людям, чиє житло та майно постраждало внаслідок російської атаки", - повідомив Кравченко.

Він також закликав жителів області під час повітряної тривоги залишатися в укриттях, не фіксувати роботу ППО й місця падіння уламків.

Як повідомляв Укрінформ, протиповітряна оборона знищила 71 із близько 75 ворожихударних БпЛА типу Shahed-131/136.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-