В.о начальника ОВА показав наслідки вчорашніх обстрілів на Донеччині

В.о начальника ОВА показав наслідки вчорашніх обстрілів на Донеччині

Фото
Укрінформ
На Донеччині минулої доби війська РФ стріляли по багатьох напрямках, поранивши трьох людей та пошкодивши житлові й промислові будинки.

Як передає Укрінформ, про це в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз повідомив у Фейсбуці.

«На Донецькому напрямку поранені двоє людей: у Нетайловому Очеретинської громади і Максимільянівці Мар'їнської громади. Пошкоджено промислову будівлю у Селидовому, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. У Кураховому пошкоджено сільгосппідприємство і приватні будинки... У Торецьку поранено одну людину», - написав Мороз.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку пошкоджені шість будинків у Райському Дружківської громади, у Щербинівці пошкоджено два будинки. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки, багатоповерхівка і промислова будівля.

Читайте також: Росіяни минулої доби поранили трьох жителів Донеччини

На Лисичанському напрямку у Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок. Зазнали обстрілів Торське, Зарічне і Ямпіль Лиманської громади, констатував Мороз.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Фото: Ігор Мороз, Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-