Львів та два британські міста заснували міжнародну мережу UNBROKEN Cities Network

Львів та два британські міста заснували міжнародну мережу UNBROKEN Cities Network

Укрінформ
Львів, Манчестер та Ліверпуль заснували міжнародну мережу UNBROKEN Cities Network для підтримки українських міст, які постраждали внаслідок війни.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

«Сьогодні започаткували ініціативу UNBROKEN Cities Network. Це об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі», - написав Садовий.

Мер Львова додав, що ідея народилась у Манчестері після зустрічі з Енді Бархном. Він був вражений ідеєю та місією UNBROKEN (Національний реабілітаційний центр у Львові).

Читайте також: В Україні треба створити механізм швидкого протезування військових - депутат

Мережа незламних міст світу надаватиме стратегічну та технічну підтримку Львову та іншим українським містам, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

«Мені дуже цінно, що наша ідея екосистеми UNBROKEN живе і поширюється на інші міста по всьому світу… Також хочу наголосити, що UBROKEN Cities Networks відкриті до співпраці. Приєднуйтесь! Це важливо!», - додав міський голова.

Читайте також: Пішов у ЗСУ вслід за батьком: у Львові протезують військового, який втратив обидві ноги

Як повідомляв Укрінформ, Національний реабілітаційний центр “Незламні” у Львові отримає грант від канадської благодійної ініціативи “Гуманітарний заклик України” на закупівлю обладнання й підготовку персоналу.

У квітні у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» на базі Першого медоб’єднання Львова відкрили сучасний семиповерховий корпус, де щороку зможуть надавати допомогу 10 тисячам українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-