Удар по Селидовому: під завалами багатоповерхівки шукають чотирьох людей

Удар по Селидовому: під завалами багатоповерхівки шукають чотирьох людей

Фото
Укрінформ
В Селидовому на Донеччині після ворожого нічного ракетного удару по житловому району, триває рятувальна операція, чотири людини вважаються зниклими безвісти під завалами.

Про це у Фейсбуці повідомив в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз, передає Укрінформ.

«Станом на 12:00 достеменно відомо про 1 загиблого і 3 поранених внаслідок нічного ракетного удару по житловому району Селидового. Усім пораненим надана екстрена медична допомога, їхній стан стабільний. За оперативною інформацією, ще 4 людини вважаються зниклими безвісти під завалами… На місці удару триває рятувальна операція», - написав очільник області.

Наслідки російського ракетного удару по Селидовому на Донеччині / Фото: Facebook/IhorMoroz.donoda

Читайте також: Ракетний удар по Селидовому: зросла кількість поранених, під завалами ще можуть бути люди

Він уточнив, що внаслідок удару було пошкоджено 16 приватних будинків і один зруйновано повністю. Частково зруйновано чотириповерхівку, яка зазнала прямого влучання. Ще сім багатоповерхівок пошкоджено: три двоповерхівки, дві п'ятиповерхівки і дві чотириповерхівки.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ в ніч на 15 листопада завдали ракетного удару по м. Селидове Покровського району на Донеччині. В результаті відбулось руйнування під’їзду 4-поверхового житлового будинку. Під завалами знайшли тіло 85-річної загиблої жінки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-