Начальник Авдіївської МВА певен, що у жителів міста вже проукраїнський менталітет

Начальник Авдіївської МВА певен, що у жителів міста вже проукраїнський менталітет

Ексклюзив
Укрінформ
Начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш впевнений, що у жителів міста вже змінився менталітет, який став проукраїнським, бо вони бачать, що зробила Росія з їхнім містом.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

«Я бачу, що менталітет у авдіївців уже змінився. Якщо до повномасштабного вторгнення у них були одні настрої, то зараз - зовсім інші (вони проукраїнські – ред.). Далі, я думаю, вони ще більше зміняться, бо буде більше правди, більше інформації про те, що дійсно сталося, про ці всі звірства, які скоїли росіяни», - сказав Барабаш.

Він зазначив, що багато людей, які виїхали з міста, з країни, бачать сьогоднішні жахливі відео, фото з Авдіївки. «Й у них одне ставлення, але коли вони повернуться і побачать усе наживо, я думаю, емоцій буде набагато більше», - додав керівник міської військадміністрації.

Він констатував, що на сьогодні російські загарбники розбили у місті абсолютно усі будівлі, і тепер «жодного вцілілого будинку в місті немає».

Читайте також: Ситуація в Авдіївці напружена, буде третя хвиля загострення - військова адміністрація

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує інфраструктурні об’єкти. Російські загарбники з 10 жовтня 2023 року постійно атакують місто Авдіївку і за всяку ціну намагаються захопити це місто.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в місті Авдіївка загинули 154 мирні жителі, також під завалами зруйновних російськими загарбниками будинків залишаються тіла шістьох людей, два з них ще з травня.

Станом на початок листопада в Авдіївці лишалася 1571 цивільна особа, але евакуація триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-