У Херсоні внаслідок обстрілу - двоє загиблих, є поранені

У Херсоні внаслідок обстрілу - двоє загиблих, є поранені

Оновлено
Укрінформ
У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу середмістя загинули 62-річна жінка і 45-річний чоловік, ще одну жінку і трьох чоловіків поранено.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Херсонська МВА.

«Внаслідок недавнього ворожого обстрілу середмістя Херсона загинула 62-річна жінка і 45-річний чоловік», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, ще одну жінку і трьох чоловіків поранено. Вони ушпиталені. На момент атаки усі травмовані перебували на вулиці.

Як інформують в МВА, окрім того, були влучання у житлові будинки, медзаклад. Загорілись автівки. Інформація ще уточнюється.

Читайте також: Росіяни обстріляли Берислав, поранена жінка

Як інформує у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, двоє поранених чоловіків госпіталізовані до хірургічного відділення. У 62-річного травмовані ноги, а в 64-річного – поранення в районі живота. Також до лікарні доставили 50-річного чоловіка та 67-річну жінку. Їх стан медики оцінюють як задовільний.

Як інформує Херсонська обласна прокуратура, за даними слідства, 13 листопада близько 14:15 армія РФ з РСЗО та артилерії здійснила масований обстріл середмістя Херсона. Загиблі чоловік і жінка у момент обстрілу перебували на вулиці.

Наразі відомо про ще сімох потерпілих. Дані уточнюються.

Читайте також: У передмісті Херсона росіяни обстріляли авто: один загиблий, серед поранених - немовля

У зону ураження потрапило і подвір’я однієї з лікарень міста. Де були повністю знищені три автомобілі, серед яких карета швидкої допомоги.

Також пошкоджені приватні та багатоповерхові житлові будинки, газопровідна мережа.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством

Як повідомляв Укрінформ, ворог обстріляв лікарню у Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-