За добу російські війська обстріляли три громади Харківщини

За добу російські війська обстріляли три громади Харківщини

Укрінформ
Протягом доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Під ударами окупантів перебували Малі Проходи Харківського району, Стариця та Вовчанські Хутори Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти», - зазначив Синєгубов.

Він додав, що постраждалих від обстрілів за добу не зафіксовано. Проте близько 17:00 на дорозі між с. Гракове та с. Мосьпанове Чугуївського району на вибухонебезпечний предмет наїхало вантажне авто. Водій 47 років зазнав поранення та був госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більш як 9 га території та знешкодили 54 вибухонебезпечні предмети.

«На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили сім атак ворога в районах Синьківки та Іванівки. Станом на 11.11.2023 із небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 249 дітей. Підлягають евакуації ще 43. Евакуація триває», - додав голова ОВА.

Читайте також: Росіяни обстрілюють Херсон

Як повідомляв Укрінформ, бійці бригади «Сталевий кордон» підняли український прапор у селищі Тополі Харківської області, яке перебувало в «сірій зоні». Селище Тополі розташоване в Куп'янському районі Харківської області приблизно за два кілометри від лінії зіткнення та п'ять кілометрів від кордону з Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-