Ворог за добу атакував 11 областей України

Ворог за добу атакував 11 областей України

Укрінформ
Армія Російської Федерації упродовж доби здійснила атаки на 11 областей України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію у регіонах України станом на 9:00 п'ятниці, 10 листопада.

У Київській області вночі, через атаку дронів, працювала ППО. За попередніми даними, постраждалих і пошкоджень немає.

У Черкаській області вночі теж працювала ППО. Уламки Shahed впали у приватному секторі в Золотоніському районі. Пошкоджено кілька будівель. Люди не постраждали.

У Чернігівській області ворог обстрілював Новгород-Сіверський, Корюківський та Чернігівський райони з артилерії, мінометів, РСЗВ, АГС.

У Сумській області росіяни здійснили 7 обстрілів з мінометів та артилерії. Обстрілів зазнали Білопільська, Юнаківська, Краснопільська та Новослобідська громади.

У Запорізькій області війська РФ обстріляли із РСЗВ Новодарівку, Верхню Терсу і Червоне, атакували безпілотниками Новоданилівку, Червоне, Малинівку, Малі Щербаки, Степове та Лобкове, скинули авіаснаряд на Новодарівку.

По території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Малої Токмачки, Чарівного, Приютного, Полтавки, Лугівського, П'ятихаток, Кам'янського, Лук'янівського та інших прифронтових міст і сіл прийшовся 101 артобстріл.

Надійшло 8 повідомлень про руйнування.

Читайте також: Авдіївка знову зазнала артобстрілів і ракетних ударів - є поранений

У Дніпропетровській області ворог двічі з артилерії обстріляв Нікополь. Пошкоджені комунальне підприємство, шість приватних будинків, дві господарчі споруди, газогін, лінії електропередач.

Вночі агресори вдарили з важкої артилерії по Мирівській та Червоногригорівській громадах Нікопольського району. Пошкоджені три приватні будинки і три теплиці, господарча споруда.

Вранці російська армія обстріляла Мирівську громаду.

Над Дніпровським районом оборонці неба знищили ворожу ракету.

У Харківській області на Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 13 населених пунктів, зокрема Ізбицьке, Стариця, Тернова Чугуївського району, Куп‘янськ Куп’янського району, Борова Ізюмського району.

Авіаударів ворог завдав по Курилівці Куп’янського району.

На Куп’янському напрямку загарбники вели безуспішні штурмові дії в районі Синьківки, де українські захисники відбили сім атак.

У Куп'янську внаслідок обстрілу із РСЗВ "Ураган" пошкоджені три приватні будинки, гараж, проводилися аварійно-рятувальні роботи.

У Луганській області вчора росіяни вели безуспішні штурми в напрямку Стельмахівки та Новоєгорівки.

Авіаційних ударів ворог завдав по Білогорівці. Макіївку, Невське та Білогорівку російські війська обстрілювали з артилерії та мінометів.

За добу ворог здійснив 129 обстрілів Луганщини (випустив 534 снаряди).

У Донецькій області під вогнем перебували Авдіївка, Орлівка, Залізне, Олександропіль, Соловйове, Курахівка, Іллінка, Південне, Курдюмівка. Пошкоджено 16 житлових будинків і ЛЕП.

На Донеччині за добу двоє людей були поранені.

У Миколаївській області вночі протиповітряна оборона знищила один ударний БпЛА типу Shahed 131/136.

Читайте також: Ворог вранці обстріляв Херсонську громаду

Вчора артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади.

Також вчора ворог завдавав артилерійських ударів по селу Дмитрівка Куцурубської громади.

По Херсонській області агресори здійснили 97 обстрілів (випустили 475 снарядів), з них по Херсону - 4 обстріли (19 снарядів). Росіяни поцілили в райони 28 населених пунктів.

Вчора зранку ворог вдарив по селу Дніпровське. Загинула 50-річна жінка.

Загарбники обстріляли Корабельний район Херсона. Пошкоджено церкву, багатоквартирні будинки, пункт незламності, освітній заклад та гаражі. Загинув 72-річний чоловік. Троє чоловіків дістали поранення. Також внаслідок удару по освітньому закладу був травмований 39-річний волонтер.

Вдень росіяни атакували Золоту Балку з безпілотника. У релігійній споруді пошкоджено вікна і двері.

Внаслідок обстрілу села Янтарне поранений 52-річний чоловік.

Вчора ввечері війська РФ здійснили ракетний удар по Крутому Яру (ймовірно, ракета Х-31).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-