Ворог вночі обстріляв передмістя Херсона - пошкоджена школа

Ворог вночі обстріляв передмістя Херсона - пошкоджена школа

Фото
Укрінформ
Вночі ворог обстріляв передмістя Херсона - Комишани, пошкоджена школа.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«На фото - наслідки нічної ворожої атаки на Комишани - передмістя Херсона. Дуже пошкоджений старий корпус місцевої школи, у новому - вибиті вікна», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у цій школі навчались майже 800 дітей. За словами Мрочка, не у кожному навчальному закладі Херсона є стільки учнів.

Начальник МВА також повідомив у Телеграмі, що армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Комишани близько 1-ї години. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені кілька будинків, гаражі, авто.

За інформацією МВА, за минулу добу російські війська 10 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 56 снарядів.

Ураження зафіксовані в Херсоні, Комишанах, Антонівці, Садовому та Приозерному.

Читайте також: У Херсоні показали обстріляну росіянами церкву

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 1 людина загинула, ще 4 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 9 листопада, російська армія здійснила 97 обстрілів Херсонської області. Двоє людей загинули, ще п’ятеро дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-