Армія РФ за добу випустила по Херсонщині 558 снарядів, шестеро поранених

Армія РФ за добу випустила по Херсонщині 558 снарядів, шестеро поранених

Відео
Укрінформ
Війська РФ за добу випустили по Херсонщині 558 снарядів із різного озброєння, шестеро людей зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"За минулу добу противник здійснив 84 обстріли, випустивши 558 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, ЗУ-23-2 та авіації. По місту Херсон ворог випустив 27 снарядів", - зазначив він.

За словами очільника ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичний заклад у Херсоні, підприємство харчової промисловості у Херсонському районі.

Читайте також: На Донеччині загарбники обстріляли дорогу біля Красногорівки - є загиблий

Через російську агресію шестеро людей дістали поранення, додав Прокудін.

Як повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Фейсбуці, передмістя Херсона, Антонівку, російські війська з тимчасово окупованого лівого берега просто стирають з лиця землі. Мрочко оприлюднив відео наслідків чергового обстрілу.

Відео: Роман Мрочко - начальник Херсонської МВА

"Колись затишне селище, де люди ховалися від міської метушні, поступово перетворюється на руїну", - зазначив начальник МВА.

Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу військові РФ обстріляли 17 разів, російський ворог використав для цього 62 снаряди.

Ураження зафіксовані у Херсоні, Садовому, Зеленівці, Антонівці та Благовіщенському.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у громадах, які постійно обстрілює російська армія, залишаються 432 дитини різного віку, водночас вивезти вдалося 353 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-