Влада показала наслідки російських обстрілів Херсона

Влада показала наслідки російських обстрілів Херсона

Фото, відео
Укрінформ
Влада показала наслідки обстрілів Херсона.

Світлини оприлюднив у Фейсбуці начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, передає Укрінформ.

«З'явились фото наслідків недавніх обстрілів Херсона російськими окупаційними військами», - написав Мрочко.

Як повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, внаслідок влучання російської ракети Х-31 у Херсоні пошкоджені будівлі, поранена жінка.

«Такий вигляд мають багатоповерхівки у Суворовському районі Херсона після влучання російської ракети Х-31. По одній з будівель ворог вдарив уже третій раз», - йдеться у повідомленні.

Пошкоджено чотири будинки, в одному з них обвалилось перекриття. За словами очільника області, «лише дивом ніхто не отримав серйозних ушкоджень».

Внаслідок обстрілу побило й приватні оселі. Під вогонь потрапила 54-річна жінка, в якої діагностували вибухову травму і поранення плеча.

Як повідомляє Херсонська МВА, за минулу добу російські війська обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади 21 раз та використали для цього 67 снарядів.

Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Садовому та Наддніпрянському.

Як зазначається, внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 5 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Восьмеро жителів Одеси поранені внаслідок російської повітряної атаки - ОВА

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 5 листопада, російська армія здійснила 132 обстріли Херсонської області. Поранені восьмеро людей. Вчора близько 20:30 російські загарбники завдали ракетного удару по середмістю Херсона. Пошкоджені багатоповерхівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-