З прифронтових сіл Луганщини продовжують виїжджати мешканці - ОВА

З прифронтових сіл Луганщини продовжують виїжджати мешканці - ОВА

Укрінформ
Мешканці Луганської області поступово погоджуються виїжджати з населених пунктів на лінії фронту, які постійно обстрілюються російськими військовими.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Укрінформ.

«Люди поступово погоджуються виїжджати з населених пунктів на лінії фронту, розуміючи про небезпеку з боку росіян. Бо ворог не перестає відкривати вогонь по Невському та Макіївці», - написав Лисогор.

За його словами, 3 листопада виїхали троє людей – 65-річний чоловік з Макіївки, 58-річний чоловік та 62-річна жінка з Невського. Красноріченська військова адміністрація з ними на постійному зв’язку.

Читайте також: У населених пунктах Донеччини багато людей залишилося, але з Авдіївки всіх дітей вивезли - ОВА

Зазначається, що загарбники відновили наступальні дії на Стельмахівку на Сватівщині, але їхнім намірам завадили Сили оборони. Ворог користується перевагою в авіації – минулої доби завдав ударів по Надії та території Серебрянського лісництва.

Як повідомлялося, 2 листопада на Луганщині росіяни відкривали вогонь по звільнених населених пунктах та позиціях українських військових понад 130 разів, переважно з артилерійських установок і танків. Також зафіксовано значну кількість мінометних обстрілів.

Фото: Луганська ОВА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-