Удар по Харкову: у місті знеструмили частину району, щоб розібрати завали коледжу

Удар по Харкову: у місті знеструмили частину району, щоб розібрати завали коледжу

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок нічного удару “Шахедами” пошкоджена будівля коледжу транспортних технологій, у ній частково зруйнований третій і другий поверхи, рятувальники зараз працюють на місці.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

“Внаслідок нічних ворожих атак серйозно постраждала будівля одного з навчальних закладів міста. Зараз знімаємо контактну мережу, аби працівники ДСНС мали змогу розібрати завали зсередини. Рух трамвая №27 на цій ділянці, відповідно, на деякий час зупинений. Інженерні комунікації не пошкоджені, але до усунення певних труднощів у частині Основ'янського району працюватиме аварійний режим відключення електроенергії”, - повідомив Терехов.

За його словами, інші влучання військами РФ прийшлися на СТО та гуртожиток, у якому проживали переселенці.

Наслідки нічного обстрілу Харкова / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

“Також чимало шкоди завдано житловим будинкам - поряд з місцями прильотів будемо ремонтувати дахи”, - поінформував Терехов.

Стосовно постраждалих, які звернулися до медиків, мер зазначив, що люди перебувають у стані стресу, тож їм надають психологічну допомогу.

Читайте також: У Харкові внаслідок атаки дронами частково зруйнований заклад освіти

Як повідомила речниця АТ “Харківобленерго” Марина Шевченко, через влучання на півдні Харкова без світла залишилися понад 150 абонентів, на півночі знеструмлено три домоволодіння.

“Для відновлення електропостачання потрібно відновити близько 200 метрів повітряної лінії 0,4 кВ, а також відремонтувати елементи електричного обладнання, що вийшли з ладу. Усіх споживачів планується заживити до 15:00”, - сказала Шевченко.

Як повідомлялося, вночі 3 листопада війська РФ завдали масованого удару дронами по Харкову та передмістю. До медиків звернулося 8 людей, зокрема двоє дітей. За даними ДСНС, виникло п’ять пожеж, одну з яких гасили до 10-ої ранку.

Основне фото: Ігор Терехов, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-