Росіяни за добу 108 разів обстріляли Херсонщину, є загиблий та четверо поранених

Росіяни за добу 108 разів обстріляли Херсонщину, є загиблий та четверо поранених

Укрінформ
За минулу добу, 2 листопада, російські війська здійснили 108 обстрілів Херсонської області, одна людина загинула, ще четверо зазнали поранень.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

"За минулу добу противник здійснив 108 обстрілів, випустивши 602 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації", - зазначив він.

За словами Прокудіна, зафіксовано 13 ударів КАБ по населених пунктах. Влучання були у Бериславському і Херсонському районах.

Як зауважив голова ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, територію навчального закладу та підприємство у Бериславському районі, завод у Херсоні.

Читайте також: Харків атакували «Шахеди», є прильоти по цивільних об'єктах

Через російську агресію одна людина загинула, ще четверо дістали поранення, додав Прокудін.

За інформацією поліції, авіаударів ворог завдав по Республіканцю, Новокаїрах, Придніпровському, Червоному Маяку, Монастирському та Тягинці. Внаслідок вибухів керованих бомб у Республіканці пошкоджено 5 житлових будинків, у Новокаїрах - адміністративні та господарські будівлі сільгосппідприємства, обладнання для водопостачання та поранено 54-річного чоловіка.

У Бериславі загарбники з дрона скинули вибухівку на автомобіль поліції - машина має механічні пошкодження, працівники не постраждали. За 40 хвилин окупанти знову скинули боєприпас із безпілотника на житловий квартал, внаслідок чого поранено 44-річного чоловіка та пошкоджено автомобіль. Також на вулиці виявлено тіло чоловіка з ушкодженням на голові від уламків. Ймовірно, 72-річний місцевий житель загинув 1 листопада під час авіаудару.

"Масованим артилерійським вогнем ворог накрив Веселе Каховського району. Один зі снарядів влучив у приватний будинок та вбив 60-річного чоловіка. Також пошкоджене майно громади: бензиновий генератор та великі ємності для зберігання води", - інформує поліція.

Читайте також: У Дніпровському районі Херсона через обстріли частково відсутні електрика і вода

З реактивних систем залпового вогню армія РФ обстріляла Урожайне, тяжких поранень отримали дві місцеві жительки 49 та 54 років.

У Херсоні під вогнем перебували прибережні райони, центр, мікрорайони Корабел, ХБК та передмістя. Пошкоджень зазнали об’єкт критичної інфраструктури, багатоповерхові та приватні будинки, де посічені фасади та дахи, вибито вікна. У деяких районах виникли проблеми з електропостачанням.

Як повідомляв Укрінформ, 2 листопада на Херсонщині російські загарбники обстріляли Урожайне Бериславської громади. Постраждали двоє жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-