У Запоріжжі завершили розбір завалів у будинку, в який учора влучила ракета

У Запоріжжі завершили розбір завалів у будинку, в який учора влучила ракета

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі у будинку, в який напередодні влучила ракета ворога, завершено розбір завалів. Фахівці обстежують його стан, після чого буде ухвалене рішення розбирати чи консервувати пошкоджений під'їзд.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

"Розбір завалів завершено. Фахівці обстежують стан будинку, аби зрозуміти, що з ним далі робити: або розбирати під'їзд, в який влучила ракета, або будуть якісь інші варіанти", - сказав Малашко.

У Запоріжжі у будинку, в який напередодні влучила ракета ворога, завершили розбір завалів / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

За його словами, інші під'їзді, які також зазнали сильних ушкоджень, будуть законсервовані. Крім того, влада співпрацює з різними організаціями, аби поставити вікна та підключити комунікації в тій частині будинку, де є можливість.

Читайте також: У Нікополі завершили розбір завалів, кількість загиблих зросла до чотирьох

Малашко зазначив, що кожна постраждала родина отримуватиме фінансову підтримку, допоки будинок не відновлять - за ці кошти люди зможуть винайняти житло. Крім цього, надається можливість розміститися в шелтерах.

Як повідомлялося, вчора вночі ворог випустив по Запоріжжю ракети С-300, одна з яких влучила в багатоповерховий будинок. Загинули 5 людей, ще 5 знаходяться в лікарні, їхній стан задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-